Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Endor Diesel - Laborator Profesional Diesel Common Rail

Centrul nostru de service este specializat in tehnologia diesel, este dotat cu echipamente specializate si este pregatit pentru provocarea diesel. Popularitatea sistemelor diesel a crescut odata cu avansarea tehnologica a motoarelor common-rail, ceea ce inseamna ca numai centrele de service dotate cu echipament sofisticat, training si suport adecvat vor putea profita de aceasta oportunitate.

Acordam o atentie sporita la detalii si suntem siguri ca asiguram cele mai bune servicii de reconditionare injectoare si pompe de inalta presiune.

Echipamente profesionale

Beneficiem de tehnica si echipamente profesionale moderne: stand profesional de centicubat, cuva de curatare cu ultrasunete, cuva ecologica de curatare cu bacterii, aparatura optica pentru depistarea defectiunilor sau uzurilor, tester Delphi pentru sistemul de injectie.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Endor Diesel - Pagina Principala Despre Endor Diesel Serviciile profesionale oferite de Endor Diesel Date de contact Endor Diesel - Laborator Profesional Diesel Telefon, e-mail, adresa, harta, coordonate GPS Endor Diesel - Pagina Principala Despre Endor Diesel Serviciile profesionale oferite de Endor Diesel Date de contact
Auto-Moto Director web www.daciaclub.ro www.reno.ro
Directoare web