Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Endor Diesel - Laborator Profesional Diesel Common Rail

Realizam montaj profesional al componentelor pe motor. Acordam o atentie sporita la detalii si mentinem o curatenie permanenta in spatiul de lucru pentru a elimina din start riscul de contaminare cu impuritati pentru componentele sensibile ale sistemelor de injectie Delphi si Bosch.

Suntem un service certificat Delphi Diesel Point care realizeaza reparatii profesionale pentru injectoare common rail si pompe de inanta presiune common rail cu ajutorul aparatelor si tehnologiilor furnizate de producatorii sistemelor de injectie Delphi si Bosch.

 

Acordam o atentie sporita la detalii si suntem siguri ca asiguram cele mai bune servicii de reconditionare injectoare si pompe de inalta presiune.

Echipamente profesionale

Beneficiem de tehnica si echipamente profesionale moderne: stand profesional de centicubat, cuva de curatare cu ultrasunete, cuva ecologica de curatare cu bacterii, aparatura optica pentru depistarea defectiunilor sau uzurilor, tester Delphi pentru sistemul de injectie.

Realizam reparatii profesionale de pompe si injectoare pentru toate modelele de vehicule cu sisteme de injectie Bosch: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Hyundai, Iveco, Mercedes-Benz, Mini, Peugeot, Renault, Opel, Volkswagen LT, MAN si multe altele.

Orice defectiune este semnalata prompt si corect de personalul nostru cu o vasta experienta si calificare.

Asiguram clientilor nostri tratamentul corect in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Endor Diesel - Pagina Principala Despre Endor Diesel Serviciile profesionale oferite de Endor Diesel Date de contact Endor Diesel - Laborator Profesional Diesel Telefon, e-mail, adresa, harta, coordonate GPS Endor Diesel - Pagina Principala Despre Endor Diesel Serviciile profesionale oferite de Endor Diesel Date de contact
Auto-Moto Director web www.daciaclub.ro www.reno.ro
Directoare web